LICENC TE E RREZIKUT TIDE gjerë botëror TELECOM RADIO


  • Çdo varkë duhet të ketë me ligj një licencë të vlefshme për pika / radio në bord. Ne mund të organizojmë licencën tuaj për pikat / radio në San Marino kur aplikoni për regjistrimin e flamurit të San Marinos. Licenca e pikave mbulon Radion VHF, radarin, AIS, epirb, transponderin dhe radarin dhe cakton numrat e nevojshëm për të funksionuar saktë.

  • Ne mund të organizojmë një licencë radioje në San Marino për klientët tanë. Kostoja është 135 £, - në kombinim me çdo regjistrim flamuri ose 175 £, - nëse e porositni vetëm.

Dokumentet e nevojshme:
  • Ne do t'ju ofrojmë Aplikacionin për të aplikuar për licencën e MMSI, do t'ju duhet të plotësoni detajet në lidhje me pajisjet në bord dhe ta nënshkruani atë.

Regjistrohuni TANI!

Qëndro i lidhur