• main-banner-marino

  REGJISTRIMI I ANIJEVE TË SAN MARINO

  Regjistrimi i jahteve në San Marino

Regjistroni varkën tuaj në San Marino

SEO
Regjistrimi i anijes në San Marino është bërë një juridiksion tërheqës gjatë viteve të fundit pasi ofron shumë përfitime për pronarët e anijeve, regjistrimi i San Marino është i Pajtueshmërisë me IMO, është i vlefshëm në mbarë botën dhe mund të merret në vetëm 2-5 ditë pune. Regjistrimi është i vlefshëm për 5 vjet, kostoja e regjistrimit është e ulët, ato fillojnë nga 590 EUR për varkat deri në 10 metra prandaj është me vlerë të mirë për para.
Regjistrimi në San Marino është një legjislacion i qartë dhe i thjeshtë dhe është i disponueshëm për çdo kombësi.

Në San Marino mund të regjistroheni ose si person privat ose si kompani, ne mund t'ju ndihmojmë të krijoni një kompani nëse dëshironi që varka juaj të jetë në pronësi të një kompanie, ne mund të krijojmë një kompani në MB, Delaware, Cayman, BVI, Panama ose Irlandë.

Për të qenë ale për t'u regjistruar në San Marino si jorezident i San Marinos nevojitet një agjent rezident i regjistruar lokal, ne do ta rregullojmë këtë për ju për vetëm 100 EUR në vit, 500 EUR për 5 vitet e regjistrimit tuaj.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve të San Marinos.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Dokumentet e nevojshme për të regjistruar anijen tuaj në San Marino:

Për të regjistruar jahtin tuaj në San Marino, nuk kemi nevojë për asnjë raport studimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1. Kopje e pasaportës ose kartës së identitetit

2. Dokumentet e kompanisë nëse jahti është në pronësi të një kompanie (jo më i vjetër se 3 muaj)

3. Fatura e shitjes (kopje e vërtetuar ose e noterizuar)

4. Prokura (ne do t'jua ofrojmë atë)

5. Fshirja e regjistrit të mëparshëm (kur është e aplikueshme)

6. Certifikata e mëparshme ndërkombëtare e tonazhit (kur është e disponueshme)

7. Kopje e policës suaj të sigurimit të jahteve (për jahte mbi 24 metra)

Në rast se anija juaj është më e vjetër se 20 vjet, ju duhet të organizoni një inspektim para-regjistrimi së pari me një gjeodez nga lista e miratuar.

Të gjitha dokumentet duhet të jenë në anglisht ose italisht ose duhet të sigurohet një përkthim zyrtar.

2-5 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet në San Marino.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur