Regjistrimi i jahteve nën flamurin e San Marinos

separator
Përdorimi Privat - Regjistrimi në San Marino:
Tarifa jonë e shërbimit gjithëpërfshirës (Kjo përfshin të gjitha përkthimet dhe tarifat e ndërlidhësve):
Shërbime opcionale që mund të ofrojmë:
Krijo një kompani për të zotëruar varkën time
Licencë për stacionin radiofonik të anijes
Total: 
Informacione për pronarët e jahteve
Detajet e jahtit
Dimensionet kryesore
cm
cm
cm
kw